2021-06-05 11:40:53• hírek • Kocsis Zoltán

Mintha más sportot űzött volna az egyetlen magyar gól szerzője

 A június 11-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott péntek este 1-0-ra legyőzte Ciprus nemzeti csapatát felkészülési mérkőzésen. Az újpesti Szusza Ferenc stadionban telt ház előtt játszott találkozó egyetlen gólját Schafer András lőtte. 

A szlovákiai Dunaszerdahely védekező középpályásának ez volt az első találata az ötödik válogatott mérkőzésén. Érdekesség, hogy klubcsapatában 19 bajnokin sem sikerült ebben a szezonban betalálnia.


A középpályás frappáns választ adott a kérdésre, milyen érzés volt hosszú idő után ismét nézők előtt játszani. „Teljesen más, mintha másik sportot űztem volna. Köszönjük a biztatást, nagyon jó érzés volt újra ennyi néző előtt játszani„, idézi Schafert az nso.hu.

 



Emlékezetes volt a szigetországiak elleni összecsapás Hahn János számára is. A Paks színeiben 28 bajnokin 22 gólt szerző csatárnak ugyanis délelőtt született meg lánya, Sára. „Délután még a hasamon volt a lányom, amikor jött az SMS, hogy kezdő leszek”, olvasható az NSO cikkében.

 


A magyar válogatott kedd este 21.00 órai kezdettel Írország ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzősét, majd 15-én már az Európa-bajnoki címvédő Portugália ellen kezdi meg szereplését a kontinenstornán.

fotó: mlsz.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: